KUNST IN SCHOONHEID
INFO@SALONCARYL.NL  - T. 06 - 491 147 89

BEHANDELADVIES

HUIDVERBETEREND & COSMETISCH HUIDADVIES

HUIDVERBETEREND & COSMETISCH HUIDADVIES

Uw huid heeft frequent behoefte aan intensieve verzorging en behandelingen, om haar structureel te verbeteren voor een stralende vitale uitstraling. Hoe kunt u uw optimale huidresultaten bereiken? - Plan regelmatig een herstelbehandeling bij Salon Caryl. - Dagelijks thuisgebruik volgens het 6-stappenplan met de producten afgestemd op uw huidtype. Vind hieronder uw huidtype en neem contact op met ons om u te laten adviseren voor de meest geschikte behandeling.

NORMAAL & JONG

NORMAAL & JONG

NORMAAL & JONG Is uw huid veerkrachtig, egaal en bevat het een natuurlijke glans? Dan heeft uw huid een normale en jonge huid zonder directe huidproblemen. Om deze huid langdurig mooi, gezond en glad te houden is goede huidverzorging belangrijk. Ook uw huid heeft behoefte aan reiniging & voeding en een goede balans tussen vocht- en vetgehalte.

VOCHTARM & DROOG Voelt uw huid oncomfortabel, droog en schraal aan? Door een verminderde huidfunctie is de barrière werking op uw huid aangetast met vochttekort (de-hydratatie) als gevolg. Een vochtarme en droge huid voelt trekkerig en strak aan doordat kostbaar vocht snel verdampt. Effectieve verzorging is noodzakelijk om het tekort aan vocht en vetstoffen te herstellen en uw huid optimaal te beschermen tegen uitdroging.

PROTECT & BRIGHTINING Heeft u last van storende pigmentplekjes? Verbrandt uw huid snel in de zon? Uw huid is kwetsbaar en verdient dagelijks bescherming tegen vrije radicalen en UV-straling. Zonlicht is de belangrijkste oorzaak van vroegtijdige huidveroudering, intensieve verzorging, behandeling en bescherming tegen huidveroudering en pigmentvlekjes laat de kwetsbare huid opnieuw stralen, egaliseert en gaat schadelijke effecten tegen.

GEVOELIG EN GESTRESST

GEVOELIG EN GESTRESST

GEVOELIG EN GESTRESST Is uw huid kwetsbaar en voelt het trekkerig, jeukend en oncomfortabel aan? Dan is uw huid overgevoelig. Uw huid lijdt aan hyperactiviteit van vrije zenuwuiteinden en aan een verminderde huidtolerantie. Een gestreste huid wordt snel rood, mede onder invloed van voeding, stress en temperatuurwisselingen.

ROSACEA & COUPEROSE Vertoont uw huid blijvende roodheid, harde rode bultjes of ontsierende adertjes? Dit zijn typische symptomen van een rosacea en couperosehuid. Beide zijn vervelende huidaandoeningen die een doeltreffende behandeling vereisen. Een rosacea- en couperosehuid is gebaat bij bescherming, preventie, kalmering en herstel van de huidbarrière waardoor alle symptomen verdwijnen en zichtbare verbetering en een comfortabel gevoel optreedt.

GECOMBINEERD EN VET

GECOMBINEERD EN VET

GECOMBINEERD EN VET Glimt uw huid overmatig, vertoont het grove poriën of onzuiverheden? Dan is uw huid overactief. Een gecombineerde of vette huid is gebaat bij effectieve producten met lichte, frisse texturen die de huid matteren en de vorming van puistjes en mee-eters tegengaan.

ACNE Heeft u een vette huid met onzuiverheden, bultjes of ontsierende puistjes? In deze staat is uw huid niet optimaal beschermt tegen micro-organismen. De huidflora is verstoort, uw huid is verdikt en heeft een hoge talgproductie waardoor poriën verstoppen en ontstekingen kunnen ontstaan. Een acne-achtige en vette huid heeft veel behoefte aan evenwichtige en effectieve verzorging voor een beschermende, gezuiverde en gematteerde huid.

ANTI-AGE

ANTI-AGE

ANTI-AGE Vertoont uw huid rimpeltjes en mist het elasticiteit en spankracht? Het leven verandert uw huid. Het gevolg is verlies aan volume en souplesse. Daarnaast verouderen cellen sneller onder invloed van UV-straling en vertoont het eerder pigmentplekjes. Een huid met zichtbare tekenen van veroudering heeft behoefte aan herstel van essentiële huidcomponenten, stimulatie van nieuwe huidlagen en optimale versteviging van de gezichtscontouren.

DECOLLETÉ, HALS & OOG Vertoont uw huid rond de ogen, hals en decolleté de eerste lijntjes, rode plekjes of pigmentstoornissen? Hier is uw huid erg dun en daardoor extra kwetsbaar. Speciale verzorging voor uw ogen, hals en decolleté is noodzakelijk om huidveroudering tegen te gaan. Maximale lifting, voeding en bescherming van deze huid zorgt ervoor dat uw leeftijd het best bewaarde geheim blijft.

AGE REDUCE Wilt u graag een stralende, egale huid met strakke contouren? Dan heeft u cosmedische producten nodig die in combinatie met intensieve salonbehandelingen uw huid maximaal beïnvloeden. Speciale werkstofcomplexen zetten uw huid aan tot aanmaak van collageen en elastine; dè spankracht en volume vormers van de huid.

FOR MEN

FOR MEN

FOR MEN Een mannenhuid verschilt sterk met dat van een vrouw. De huid is doorgaans steviger, vetter en de talgproductie is anders. Daarnaast heeft uw huid vaker last van onzuiverheden, maar is ook gevoelig en vochtarm. Regelmatige scheerbeurten en blootstelling aan de zon hebben gevolgen voor uw huid. Dagelijkse verzorging met frisse, matterende, hydraterende texturen zullen de huidfuncties goed in balans brengen en zorgen voor een fitte en egale huid.

 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info