Kunst in Schoonheid

Contact 06 - 491 147 89 

COSMEDICAL SKINCARE
Oogverblindende resultaten zonder chirurgie!

Wilt u specifieke huidproblemen of huidwensen aanpakken? Met onze behandelingen stappen we met u in de wereld van revolutionaire huidverbetering. Wij zijn speciaal opgeleid om specifieke huidproblemen of huidwensen op effectieve en doeltreffende manier op te lossen. We brengen uw huidconditie in kaart, bespreken deze huiddiagnose en stellen daarbij een persoonlijk behandelplan op.

De samenwerking van high tech

BINDWEEFSELMASSAGE

Bindweefselmassage laat de conditie van de huid verbeteren. Het kan worden toegepast in het gelaat, de hals, decolleté en op het lichaam. Bindweefselmassage is geschikt voor vrijwel alle huidtypen, ook voor de dunne, gevoelige huid en bij een milde vorm van rosacea. Het wordt toegepast bij o.a.: acne, littekens, huidveroudering, verslapte huid en rimpelvorming.

PINCEMENTSMASSAGE
Pincementsmassage is een reflectoire massage en werkt direct op het innervatiesysteem. Door middel van pittige uitgevoerde kneepjes worden de zenuwuiteinden in de huid geprikkeld, waardoor er indirect een verbetering van alle huidfuncties optreedt, zoals de doorbloeding en activering van de bindweefselcellen. Voor effectief resultaat zijn meerdere behandelingen noodzakelijk. Daarnaast bevordert de massage het welbevinden van U.


Voor een optimaal resultaat zijn meerdere bindweefselmassages nodig. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. 

Klik hier voor meerprijs in een behandeling:

Klik hier voor Energy Bootcamp

DIAMOND TOUCH - MICRODERMABRASIE

Een specialistische behandeling uitgevoerd door de revolutionaire Cosmedisch Therapist met 
high-tech Diamond Touch apparaat.

Door middel van microkristallen wordt de bovenste laag van de huidcellen verwijderd, waardoor er een nieuwe, jonge en vooral gladde huid aan de oppervlakte komt. uiterst effectief voor het bestrijden van fijne lijntjes, littekens, pigmentvlekken en een doffe huid. 

Diamond Touch
meerprijs € 42,50
vraag naar de kuurmogelijkheden.

BEWEZEN EFFECT BIJ:
- Futloze, droge en ruwe huid
- Pigmentvlekken
- Zonbeschadigde huid
- Ondiepe rimpels
- Fijne lijntjes, verslapte huid
- Mini Face Lifting
- Verstopte, vergrote poriën
- Acne huid, onzuivere huid
- Littekens
- Striae

DERMAPEN - MICRO NEEDLING

De DermaPen is dé pen op het gebied van Microneedling en heeft alles in huis om elke specifieke huidwens professioneel, deskundig en resultaatgericht te behandelen. De zeer doeltreffende behandelingen richten zich op vele huidproblemen als oppervlakkige en diepe rimpelvorming, pigmentverstoring,littekens en rokershuiden. Doordat de DermaPen de huid op zeer gecontroleerde wijze verbetert zijn we zelfs in staat rosacea & couperose te behandelen.

Hoe werkt de DermaPen
Door het maken van microkanaaltjes wordt het natuurlijk herstel/wondgenezingsproces in de huid geactiveerd. De fibroblasten en de keratinocyten worden geactiveerd. Actieve groeifactoren komen vrij en dit zorgt voor een versnelde aanmaak van collageen en elastine.

Aantal behandelingen
Met een enkele behandeling wordt er een enorme boost aan de huid gegeven, maar indien u huidverbeterend wil gaan werken dan zijn er meerdere behandelingen nodig. Dit varieert per huidtype en huidprobleem. Gemiddeld zijn er 4-6 behandelingen nodig met een tussenliggende periode van 4-8 weken.

DermaPen

30 minuten € 137,50
45 minuten € 177,50

Vraag naar de kuur mogelijkheden.

Resultaat van de DermaPen 
De huid zal zich herstellen en vernieuwen, er wordt nieuw collageen aangemaakt en de huid wordt strakker, gladder en steviger.

- vermindering van rimpels
poriën worden minder zichtbaar
de huid wordt gezonder en daardoor       
  weerbaarder
vermindering van diffuse roodheid
- pigmentvlekken nemen af
- stimulatie doorbloeding
- verdunnen van de hoornlaag
- littekens worden gladder, minder zichtbaar en 
  egaler

DIAMOND TOUCH COMBINATIE BEHANDELINGEN

4D COSMEDICAL REMEDICAL 
Voor elk huidprobleem is er een gespecialiseerde aanpak. Vraag de Cosmedical therapist naar een persoonlijk huidadvies en behandeling op maat.
4D behandelingen
GROVE HUID & PORIËN -
ACNE & ROSACEA
Acné & Clearify + meerprijs Diamond Touch  (zie Therapeutic behandelingen)

4D COSMEDICAL RESURFACING
In deze gespecialiseerde Cosmedical behandeling werken we met High-tech apparatuur die pigmentvlekken en verkleuringen vermindert en een stralende gelijkmatige teint en textuur terugbrengt.
4D behandelingen:
Litteken behandeling + meerprijs Diamond Touch  (zie Therapeutic behandelingen)
Whitening & Brightning 2.0 
+ meerprijs Diamond Touch  (zie Therapeutic behandelingen)
 


Kaart
Opbellen
E-mail
Info