Kunst in Schoonheid

T. 06 - 491 147 89 

COSMEDICAL SKINCARE
Oogverblindende resultaten zonder chirurgie!
DIAMOND TOUCH & MICRO NEEDLING

 

DIAMOND TOUCH - MICRODERMABRASIE

MICRONEEDLING

HIGH-TECH SKINBOOST
15 MINUTEN* € 40,00
(*ALLEEN ICM EEN GEZICHTSBEHANDELING)

Een specialistische behandeling uitgevoerd door de revolutionaire Cosmedisch Therapist met high-tech Diamond Touch apparaat. Door middel van microkristallen wordt de bovenste laag van de huidcellen verwijderd, waardoor er een nieuwe, jonge en vooral gladde huid aan de oppervlakte komt. uiterst effectief voor het bestrijden van fijne lijntjes, littekens, pigmentvlekken en een doffe huid. Boek nu bij uw gezichtsbehandeling deze Diamond Touch in!

.

MICRO NEEDLING
Het ultieme resultaat behalen? Verbeter uw huid op gecontroleerde wijze met Micro Needling.

15 Minuten* € 49,00
(*alleen i.c.m. een gezichtbehandeling )

De Micro Needling Therapy is de allernieuwste techniek op het gebied van Therapeutische kuurbehandelingen. We maken miniscule kanaaltjes in de opperhuid door middel van kleine, verticaal trillende micronaaldjes. Dit brengt natuurlijke processen in de huid op gang. Zo wordt de huid gestimuleerd tot aanmaak van collageen en de natuurlijke vernieuwing van de huid gestimuleerd.

De Micro Needling Therapy is een veilig, effectieve en nagenoeg pijnloze behandeling en laat de huid volledig in tact. 

DIAMOND TOUCH
BEWEZEN EFFECT BIJ:
- Futloze, droge en ruwe huid
- Pigmentvlekken
- Zonbeschadigde huid
- Ondiepe rimpels
- Fijne lijntjes, verslapte huid
- Mini Face Lifting
- Verstopte, vergrote poriën
- Acne huid, onzuivere huid
- Littekens
- Striae

MICRONEEDLING
GET THE RESULTS
- Rimpelvervaging
- Pigmentatie
- Littekens
- 'Rest' acnè
- Striae

 

4D COSMEDICAL REMEDICAL
Voor elk huidprobleem is er een gespecialiseerde aanpak. Vraag de Cosmedical therapist naar een persoonlijk huidadvies en behandeling op maat.
4D behandelingen
SLECHT DOORBLOEDE HUID
GROVE HUID & PORIËN
ACNE & ROSACEA
Acné & Clearify
40 MINUTEN € 99,50
55 MINUTEN € 122,50
70 MINUTEN € 144,50

MICRONEEDLING
55 MINUTEN € 99,50

Binnen de microneedlingkuur kan er afgewisseld worden met de Bindweefselmassage, fruitzuurbehandeling of Diamond Touch behandeling.

Vraag naar de mogelijkheden.

4D COSMEDICAL RESURFACING
In deze gespecialiseerde Cosmedical behandeling werken we met High-tech apparatuur die pigmentvlekken en verkleuringen vermindert en een stralende gelijkmatige teint en textuur terugbrengt.
4D behandelingen:
Litteken behandeling
55 MINUTEN € 149,50
Whitening & Brightning 2.0
40 MINUTEN € 92,50
70 MINUTEN € 162,50

 


4D COSMEDICAL DERMAMODELLING 
Met de Focus op elasticiteit, volume, tone, fijne lijntjes en rimpels is dit de nieuwe toekomst waar bij Aging wordt bestreden tot voorbij de diepste huidlaag.
4D behandelingen:
Instant Face-lift behandeling
100 minuten € 179,50
Anti-age 2.0 behandeling
55
Minuten € 113,50
INTENSIEVE HALS, DECOLLETE EN OOGBEHANDELINGEN
Eye Beauty Flash 2.0
45 Minuten € 97,50
Firming & Repair 2.0
45 minuten € 97,50


OOGVERBLINDEND RESULTAAT ZONDER CHIRURGIE!

DIAMOND TOUCH, HET VERLENGSTUK VAN DE COSMEDISCHE HUIDTHERAPIE.
Door gebruik te maken van de Diamond Touch wordt uw huid op een veilige en effectieve manier behandeld. De huid wordt gecontroleerd gepeeld met de diamanten tip waarbij een krachtig huidopbouwend en huidherstellend serum wordt ingesluisd. Al na de eerste behandeling vindt de natuurlijke opbouw van huidcellen plaats. U ervaart direct een frisse en gezonde huidteint. Na de volledige kuur heeft uw huid haar mooie, stralende en stevige huidstructuur terug.
 

Normaal gesproken vernieuwd onze huid zich iedere 30 dagen. Naar mate we ouder worden vertraagd dit proces en worden er bovendien minder snel nieuwe huidcellen aangemaakt. Door huidveroudering kan er een doffe tint en kunnen er fijne lijntjes ontstaan. Diamond Touch behandelingen zorgen voor een maximale verbetering van de huidstructuur en huidconditie


EEN TOEKOMST WAARIN HUIDVEROUDERING VERLEDEN TIJD IS!

Het beautyideaal anno 2020 is: 'natuurlijke schoonheid'. Een jong en verzorgd uiterlijk is nog steeds de trend, maar het uitgangspunt is  uw eigen gezicht, uw eigen gelaatstrekken. Cenzaa biedt de oplossing met Microneedling en brengt hiermee het thema ánti-aging' naar een heel nieuw level.
Met de Cenzaa Micro needling beahndeling wordt de huid op een gecontroleerde wijze met zeer fijne naaldjes behandeld. Het resultaat? Vermindering van lijntjes, een mooie huidstructuur, verzacht en vermindert littekens en zorgt voor een stralende teint.

KIES VOOR RESULTAAT
Acnelittekens, rimpels en pigmentvlekken? Tot voor kort kon u voor een snelle en duurzame huidverbetering alleen bij de Huidtherapeut terecht. Dat hoeft niet meer, want de Cenzaa Skin Therapist en Cenzaa Cosmedical Therapist zijn professioneel opgeleid om uw huid op meerdere fronten te behandelen. Kies voor Microneedling met resultaat gerichte producten in unieke luchtdichte verpakking.