Kunst in Schoonheid

Contact 06 - 491 147 89 

HAND & VOETBEHANDELINGEN

PEDICURE
v.a 20 MINUTEN € 26,00

Een pedicure zorgt ervoor dat de voeten en teennagels er mooi en verzorgd uit komen te zien. Daarbij kan een pedicure behandeling ook nagelziektes en -afwijkingen voorkomen en behandelen.
*Wanneer u veel eeltplekken of likdoorns heeft kunnen we de duur en het tarief van de behandeling aanpassen.

LCN Wilde Pedique
PRIJS PER NAGEL € 15,00 - 10 NAGELS € 50,00

Veel mensen hebben te maken met nagelaandoeningen en schamen zich voor hun nagels. Met deze LCN WIlde Pedique techniek zorgen wij dat u uw nagels weer wil laten zien.
Deze techniek is geschikt om mycosenagels te corrigeren voor een optisch en cosmetisch resultaat. Tevens kunnen wij ook uitstekend een gescheurde of gedeformeerde nagels repareren.

PRIJS PER NAGEL € 15,00 - 10 NAGELS € 50,00

 

MANICURE
25 MINUTEN € 30,00
Een manicure is een intensieve behandeling van de handen en de nagels, met als doel de handen er gezond en mooi uit te laten zien en zacht aan te laten voelen.


CND SHELLAC POWER POLISH
op handnagels òf teennagels 

Shellac
- 1 kleur € 30,00
- French Manicure € 35,00
- I.c.m. Brisa Smooting* € 49,50

Deze 14+ DAY NAIL COLOR zorgt voor ruim twee weken een prachtig, sterk en kwalitatief resultaat, zonder het beschadigen van uw eigen nagel. uw natuurlijke nagel wordt niet aangetast, ook niet bij het verwijderen.

*
Brisa smooting is een dunne verstevigende gellaag, die de natuurlijke nagel  beschermt en voorziet van een perfect glad oppervlak van de nagel. Bij deze afweekbare gel, wordt de natuurlijke nagel niet gevijld. Deze blijft dus onbeschadigd. 
 

Kaart
Opbellen
E-mail
Info