Kunst in Schoonheid

Contact 06 - 491 147 89 

MASSAGE

GEZICHTSMASSAGE - 25 minuten € 32,50

Heerlijk wegdromen met deze uitgebreide intensieve en stevige massage van uw armen, schouders, nek, decolleté, gelaat, oren en hoofdhuid laten u diep ontspannen.

BINDWEEFSELMASSAGE
25 minuten € 42,50 -  50 minuten € 82,50

GEZICHT- zie Energy Bootcamp
Intensieve work out voor je huid met maximale huidverbetering

LICHAAM- 
Letterlijk en figuurlijk beter in je vel zitten?
Bindweefsel massage voor het lichaam!
De indicaties hiervoor zijn:

  • Slechte doorbloeding
  • Panniculose
  • Verslapping van de huid
  • Verklevingen van de huid
  • Ondersteunend bij gewichtsverlies
  • Striae

LICHAAMSMASSAGE DEEL - 25 minuten € 32,50 - 50 minuten € 56,50
Massage is een gestructureerde manier van aanraken, waarbij er druk wordt uitgeoefend op spieren en bindweefsel via een reeks bewegingen die o.a. bestaan uit strijken, wrijven, kneden, vibreren, kloppen of duwen. Uw huid, spieren en bindweefsel worden soepeler, vervelende  spanningen verdwijnen, de bloedsomloop verbetert en afvalstoffen worden makkelijker afgevoerd. 

Massages verminderen stress, verbeteren de bloeddoorstroming en versterken het immuunsysteem. Tijdens een massage worden ook schadelijke  afvalstoffen door het lichaam afgestoten, waardoor uw lichaam vocht verliest. Daarom raden we u aan na een massage voldoende te drinken (water of thee zijn ideaal) om de vochtbalans in uw lichaam weer op peil te brengen.

LICHAAMSMASSAGE ALGEHEEL HOTSTONE  - 25 minuten € 42,50 - 50 minuten€ 82,50
Deze hotstone massage therapie is een geweldig intense warmte massage die een weldaad is voor lichaam en geest. De warmte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. De hotstone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie. Na een legging van de hotstones op het lichaam word je verder los gemasseerd met de handen, warme stenen en olie. Hotstone massage zorgt voor een diepe relaxatie. Er wordt zowel met de handen als met de stenen gemasseerd.

De stenen die tijdens deze massagevorm worden gebruikt hebben een temperatuur van ongeveer 45 graden. De stenen die gebruikt worden zijn afgeronde basaltstenen. Dit zijn vulkanische stenen die door de eeuwen heen glad gepolijst zijn door wind en water. Er worden grote en kleine stenen gebruikt. 
 
De hotstone massage draagt bij aan een positief zelfherstel van het lichaam, het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en brengt het lichaam in balans.


Kaart
Opbellen
E-mail
Info