Kunst in Schoonheid

Contact 06 - 491 147 89 

THERAPEUTIC SKINCARE
Baanbrekende resultaten met bewezen effecten

Wij gaan verder waar anderen stoppen! De toonaangevende Therapeutische behandelingen worden uitgevoerd  door speciaal opgeleide Huidexperts en laten in een record tempo huidverbetering zien. Uw huidwensen worden effectief behandeld met liftende bindweefselmassages, fruitzuren en 
en innovatieve high-tech formules. 

DERMAPEN - MICRO NEEDLING
30 MINUTEN € 137,50 - 45 MINUTEN € 177,50
Het ultieme resultaat behalen? Verbeter uw huid op gecontroleerde wijze met Micro Needling. Vraag naar de mogelijkheden.
Zie Cosmedical gezicht voor meer informatie en behandelingen. 

DIAMOND TOUCH - MICRODERMABRASIE
15 MINUTEN* € 42,50
Een specialistische behandeling uitgevoerd door de revolutionaire Cosmedisch Therapist met het high-tech Diamond Touch apparaat.
Zie Cosmedical gezicht voor meer behandelingen. (*alleen te boeken i.c.m. een behandeling)

ENERGY BOOTCAMP 
45 MINUTEN € 74,50 - 60 minuten € 92,50
De intensieve work-out voor uw huid! Boek zichtbare resultaten met deze bindweefselkuur. Perfect voor feestelijke gelegenheden.

BOTULINE SHOCK THERAPY
85 MINUTEN € 150,00
Deze luxury behandeling is uw nieuwe verslaving. De natuurlijke mini facelift! Een unieke en luxe behandeling met het revolutionaire PCN2 system

ACNE - CLEAN & FRESH SKIN 
25 MINUTEN € 55,00 - 45 MINUTEN € 99,00 - 55 MINUTEN € 121,00
Een doeltreffende behandeling die zich richt op huidproblemen zoals acne, puistjes en littekens! Deze therapie is een samenspel tussen de expert en u. Het behandelplan werkt volgens onze Inside & Outsite filosofie en het bevat een aantal stappen; voedseltips, een reinigende fase om de afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen, acne behandeling en thuisverzorging.
INTENSIEF ADVIES combineer deze behandeling met onze Microneedling en Diamond Touch.

ROSACEA & COUPEROSE - CONTROL YOUR SKIN
45 MINUTEN € 99,00 - 55 MINUTEN € 121,00
Vertoont uw huid blijvende roodheid, harde rode bultjes of ontsierende adertjes? Dan is dit de behandeling om roodheid en irritatie tegen te gaan en te verzachten.

PIGMENTATIE - WHITING & BRIGHTNING
25 MINUTEN € 55,00 - 55 MINUTEN € 121,00
Vertoont uw huid fijne rimpeltjes, ongewenste pigmentvlekjes, onzuiverheden, een doffe teint of ontsierende beschadigingen? Boek dan deze behandeling voor een stralende en vlekkeloze huid.
INTENSIEF ADVIES combineer deze behandeling met onze Microneedling en Diamond Touch.
Kaart
Opbellen
E-mail
Info