Kunst in Schoonheid

Contact 06 - 491 147 89 

ADVANCED SKINCARE
maximale huidverbetering met een oosterse beleving!

Er zo lang mogelijk jong en mooi uitzien, dat is wat we graag willen. Wij willen u daar graag bij helpen! De aanpak van een perfecte huid begint hier. Wat uw beautywensen ook zijn. Want wij helpen graag om de mooiste versie van uzelf (weer) naar boven te krijgen. In onze salon combineren we Wellness, Huidverbetering en Cosmedische huidtherapie

BASIC - 25 MINUTEN € 27,00
De unieke kennismakingsbehandeling waar Wellness en Huidverbetering hand in hand gaan.
Een korte behandeling waar we de nadruk leggen op het epileren van uw wenkbrauwen met voorafgaand een reiniging en afsluitend een voedend en verzorgend masker en de specifieke verzorgende crèmes die uw huid optimaal zullen voeden.

IMPRESSIONS - 55 MINUTEN € 52,00
Een ontspannende en huidverbeterende behandeling die speciaal op uw huidconditie en huidwens is afgestemd.
De ideale balans tussen Cleansing en Well-being met een heerlijke massage en verbeterende effecten met het revolutionaire PCN2 system. Epileren is inbegrepen.
DUO BEHANDELING MOGELIJK
Reserveer met 2 personen. Samen genieten door een behandeling te ondergaan in 1 ruimte waar u beide wordt behandeld door 1 schoonheidsspecialiste.

MOMENTS - 85 MINUTEN € 87,50
Verras uzelf met een op uw huidconditie en huidwens afgestemde gezichtsbehandeling.
Ervaar de luxe massagetechnieken en geniet lang na van de huidverbeterende effecten van het revolutionaire PCN2 system. Epileren is inbegrepen.

HYALURON - 90 MINUTEN € 100,00
Prachtige resultaten.. een luxe en geavanceerde behandeling met het revolutionaire PCN2 system. Geniet van de hyaluron behandelingsmethode met indrukwekkende hydraterende en huidherstellende effecten door de pure werkstof Hyaluron.

SEASONS
Regelmatig introduceren wij een exclusieve wellness behandeling. Een behandeling waarbij al uw zintuigen geprikkeld zullen worden met heerlijke geuren, producten en massagetechnieken.
Meer informatie en de actuele seasonsbehandeling kunt u vinden onder de pagina uitgelicht.


Kaart
Opbellen
E-mail
Info