Kunst in Schoonheid

Contact 06 - 491 147 89 

OVER SALON CARYL
Salon Caryl is gevestigd in Schalkhaar en Ootmarsum.
Caryl biedt u, met haar jarenlange ervaring als vakspecialist, het allerbeste aan behandelingen in haar salon. Met epileren, verven, harsen en ook huidverbeterende-, therapeutische- en wellnessbehandelingen biedt zij u alles op het gebied van verzorging voor lichaam en geest.

Daarnaast beschikt de salon over de Diamond Touch, de optimale aansluiting op het medische circuit. De Diamond Touch is een uniek behandelconcept waarbij het maximale aan huidverbetering behaald kan worden door gebruik te maken van geavanceerde technologieën en is daarmee het nieuwste apparaat op het gebied van microdermabrasie. 
Tevens bieden wij DermaPen 4.0 therapy, rimpels, pigmentplekjes en littekens zijn de specifieke indicaties waarop gewerkt kan worden. baanbrekende resultaten worden bereikt door in kuurverband met de DermaPen werken.

Om u even te verlossen van de dagelijkse sleur kunt u genieten van een heerlijke stevige (lichaams-) massage. Ook uw handen en voeten komen niets te kort d.m.v. een manicure- of pedicurebehandeling.

Heeft u een feestje? Geniet dan van een prachtig verzorgde (bruids-) make-up afgestemd op uw wensen. Uw wensen worden vooraf besproken en het is mogelijk om dit op locatie te verzorgen.

Naast de huidverzorging en verbeterende producten van Cenzaa is er ook een compleet assortiment van de producten van Marc Inbane en Biohcg-original.

Indien u iemand wilt verrassen of uzelf eens wilt verwennen is er een ruime keuze aan beautyproducten en cadeaubonnen. De cadeaubonnen zijn beschikbaar in ieder gewenst bedrag of behandeling. Een heerlijk geschenk voor iedereen. Feestelijk verpakt, af te halen in de salon of telefonisch of per mail te bestellen en indien gewenst thuis bezorgd.

Huidverbetering, wellness en healthness is het totaalconcept waarmee Salon Caryl zich onderscheidt. Het samenspel tussen intensieve behandelingen, sensationele geuren en exceptionele producten zorgen voor een ultiem gevoel van welbehagen en maximale huidverbetering.

In Schalkhaar werken wij samen met Jeannet Total Look, De kapsalon in Schalkhaar en Deventer (vijfhoek).
Kortom, laat uw lichaam en huid door professionele handen verzorgen en verbeteren in een salon met een sfeervolle ambiance en een persoonlijke touch die het bij Salon Caryl écht bijzonder maken.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit alles? Caryl verwelkomt u graag in haar salon. Volg haar ook via social media @saloncaryl en blijf op de hoogte van alle acties en noviteiten en maak regelmatig kans op leuke producten of behandelingen.

Kaart
Opbellen
E-mail
Info