KUNST IN SCHOONHEID
INFO@SALONCARYL.NL  - T. 06 - 491 147 89

INFORMATIE

ALGEMENE INFORMATIE

ALGEMENE INFORMATIE

ALGEMENE INFORMATIE

CONTACT MAIL/WHATSAPP Op e-mail en WhatsApp berichten wordt binnen 24 uur gehoor gegeven

RESERVEREN Reserveren van uw behandelingen is gewenst om ervoor te zorgen dat er voldoende tijd is om uw wensen in te plannen

VOLLEDIGE RUST Om rust in de salon te garanderen zijn wij niet altijd in de gelegenheid om de telefoon te beantwoorden. U kunt een voicemailbericht achterlaten en vervolgens neem ik z.s.m. contact met u op. Tevens is het mogelijk om een bericht of watsappbericht te sturen.

ANNULEREN EN NIETTIJDIG AFMELDEN Heeft u een behandeling gepland, maar is er onverwachts iets tussen gekomen? Graag hoor ik dit minimaal 24 uur van te voren. Behandelingen die tot 24 uur voordien worden afgezegd of bij het niet op komen dagen van behandelingen wordt 50% van de kostprijs in rekening gebracht.

OVER SALON CARYL

OVER SALON CARYL

OVER SALON CARYL Wilt u specifieke huidproblemen of huidwensen aanpakken? Met de Cenzaa Cosmedische huidtherapie stapt u in de wereld van revolutionaire huidverbetering.

Speciaal opgeleid Wij zijn speciaal opgeleid om specifieke huidproblemen of huidwensen op een effectieve en doeltreffende manier op te lossen.

High tech apparatuur De salon beschikt over high tech apparatuur zoals de Diamond Touch (microdermabrasie) en de Dermapen 4.0 (microneedling), de optimale aansluiting op het medische circuit. Zo wordt de oorsprong van huidproblemen aangepakt. Voor het mooiste en beste resultaat gelieerd aan de medische wetenschap wordt u behandeld met de modernste technieken op gebied van huidverbetering. En dat zonder chirurgische ingrepen! Of wilt u even te verlossen zijn van de dagelijkse sleur? Dan kunt u genieten van een heerlijke stevige (lichaams-) massage. Ook uw handen en voeten komen niets te kort d.m.v. een manicure- of pedicurebehandeling. Heeft u een feestje? Geniet dan van een prachtig verzorgde (bruids-) make-up afgestemd op uw wensen. Naast de huidverzorging en verbeterende producten van Cenzaa is er ook een compleet assortiment van de producten van Marc Inbane en Biohcg-original. Indien u iemand wilt verrassen of uzelf eens wilt verwennen is er een ruime keuze aan beautyproducten en cadeaubonnen. De cadeaubonnen zijn beschikbaar in ieder gewenst bedrag of behandeling. Een heerlijk geschenk voor iedereen. Feestelijk verpakt, telefonisch of per mail te bestellen, af te halen in de salon en indien gewenst thuis bezorgd. Kortom, laat uw lichaam en huid door professionele handen verzorgen en verbeteren in een salon met een sfeervolle ambiance en een persoonlijke touch die het bij Salon Caryl écht bijzonder maken!

Ontspanning Of wilt u even te verlossen zijn van de dagelijkse sleur? Dan kunt u genieten van een heerlijke stevige (lichaams-) massage. Ook uw handen en voeten komen niets te kort d.m.v. een manicure- of pedicurebehandeling.

Feestje Heeft u een feestje? Geniet dan van een prachtig verzorgde (bruids-) make-up afgestemd op uw wensen. Naast de huidverzorging en verbeterende producten van Cenzaa is er ook een compleet assortiment van de producten van Marc Inbane en Biohcg-original. Indien u iemand wilt verrassen of uzelf eens wilt verwennen is er een ruime keuze aan beautyproducten en cadeaubonnen. De cadeaubonnen zijn beschikbaar in ieder gewenst bedrag of behandeling. Een heerlijk geschenk voor iedereen. Feestelijk verpakt, telefonisch of per mail te bestellen, af te halen in de salon en indien gewenst thuis bezorgd.

Kortom Laat uw lichaam en huid door professionele handen verzorgen en verbeteren in een salon met een sfeervolle ambiance en een persoonlijke touch die het bij Salon Caryl écht bijzonder maken! 
E-mailen
Bellen
Map
Info