Kunst in Schoonheid

T. 06 - 491 147 89 

UITGELICHT

 

 


SEASONS
SPICY COCOONING EXPERIENCE

doeltreffend resultaat in slechts 1 behandeling
De reis door de wereld van Cenzaa gaat verder! Geniet dit najaar en de winter van het ultieme warme Cenzaa gevoel in een nieuwe, heerlijke Global Cocooning behandeling. Een luxueze experience waarbij doeltreffende en resultaatgerichte elementen worden afgewisseld met ultieme momenten van rust en ontspanning.
Maak kennis met het nieuwste product op het gebied van huidverbetering: SPICY SKIN SHOCK!
Het doorbloedt uw huid maximaal en zorgt voor een prachtige natuurlijke glow!

iCURL € 35,00
Droom jij ook van wekenlange mooie gekrulde en langere wimpers?
De iCurl zorgt na slechts 1 behandeling voor opvallende resultaten gedurende meerdere weken.

Indien u uw wimpers wilt verven, raden wij u aan om dit circa 4 dagen voor de iCurl behandeling te laten doen.

WIMPEREXTENSIONS ONE BY ONE
One by one wimperextensions is een verlenging- én verdikkingssysteem voor de natuurlijke wimper. Wimperextensions worden bevestigd door middel van een speciale bonder die haartje voor haartje op de natuurlijke wimpers plakt. De wimperextensions worden nooit op de huid of op de wimperrand geplaatst. De wimperextensions kunnen alleen worden geplaatst door een wimperstylist dus niet door uzelf.

De wimperextensions blijven gemiddeld 3 tot 6 weken zitten. Deze periode hangt af van de eigen cyclus van de wimpers en de dagelijkse verzorging door u zelf. Een groeicyclus van de natuurlijke wimper is ongeveer 3 tot 6 weken. Het is raadzaam om tussen de 2 en 4 weken een refill behandeling te doen. Tijdens een refill behandeling worden de losse wimperextensions verwijderd en nieuwe wimperextensions geplaatst op de vrije haren.

Voor specifiek advies en/of het maken van een afspraak nodigen wij u uit contact met ons op te nemen. Telefoon: 06-49114789

Prijzen wimperextensions one by one
Volledige set wimperextensions € 80,00
NA HET PLAATSEN VAN EEN NIEUWE SET
Opvullen tot 2 weken € 25,00
Opvullen tot 3 weken € 35,00
Opvullen tot 4 weken € 45,00

MICRONEEDLING
EEN TOEKOMST WAARIN HUIDVEROUDERING VERLEDEN TIJD IS!

Het beautyideaal anno 2020 is: 'natuurlijke schoonheid'. Een jong en verzorgd uiterlijk is nog steeds de trend, maar het uitgangspunt is  uw eigen gezicht, uw eigen gelaatstrekken. Cenzaa biedt de oplossing met Microneedling en brengt hiermee het thema ánti-aging' naar een heel nieuw level.
Met de Cenzaa Micro needling beahndeling wordt de huid op een gecontroleerde wijze met zeer fijne naaldjes behandeld. Het resultaat? Vermindering van lijntjes, een mooie huidstructuur, verzacht en vermindert littekens en zorgt voor een stralende teint.

KIES VOOR RESULTAAT
Acnelittekens, rimpels en pigmentvlekken? Tot voor kort kon u voor een snelle en duurzame huidverbetering alleen bij de Huidtherapeut terecht. Dat hoeft niet meer, want de Cenzaa Skin Therapist en Cenzaa Cosmedical Therapist zijn professioneel opgeleid om uw huid op meerdere fronten te behandelen. Kies voor Microneedling met resultaat gerichte producten in unieke luchtdichte verpakking.


OOGVERBLINDEND RESULTAAT ZONDER CHIRURGIE!

DIAMOND TOUCH, HET VERLENGSTUK VAN DE COSMEDISCHE HUIDTHERAPIE.
Door gebruik te maken van de Diamond Touch wordt uw huid op een veilige en effectieve manier behandeld. De huid wordt gecontroleerd gepeeld met de diamanten tip waarbij een krachtig huidopbouwend en huidherstellend serum wordt ingesluisd. Al na de eerste behandeling vindt de natuurlijke opbouw van huidcellen plaats. U ervaart direct een frisse en gezonde huidteint. Na de volledige kuur heeft uw huid haar mooie, stralende en stevige huidstructuur terug.
 

Normaal gesproken vernieuwd onze huid zich iedere 30 dagen. Naar mate we ouder worden vertraagd dit proces en worden er bovendien minder snel nieuwe huidcellen aangemaakt. Door huidveroudering kan er een doffe tint en kunnen er fijne lijntjes ontstaan. Diamond Touch behandelingen zorgen voor een maximale verbetering van de huidstructuur en huidconditie